17. syyskuuta 2012

Syssy!

Syksy on täällä! Vesisateet, ruska, pimenevät illat, kynttilät.. Ihanaa! ♥

Syssyn tullen myös töissä alkaa olemaan hektistä. Paljon tapahtumia tulossa, joista ensimmäisenä vuorossa Valtakunnalliset yrittäjäpäivät lokakuun 19.-21. päivä. On myös monia tapahtumia mistä tulee olla ihan shhhhh niin kauan että tapahtumat ovat olleet, eli ovat yksityistilaisuuksia joihin vain harvat ja valitut kutsutaan. Lisäksi meillä on tulossa oma jännä juttu, josta en valitettavasti voi vielä kertoa mitään, mutta jossain vaiheessa kyllä. Mun työhommiin on kuulunu melkein kaikkea. Graafista suunnittelua, tarjouspyyntöjen tekoa, tiedon etsimistä, kokouskahveista huolehtimista, .. Ja koko ajan mun vastuu joissain asioissa kasvaa. Ihan kiva kyllä.

Silmäoperoinnistakin on jo kuukausi ja kävin viime keskiviikkona ensimmäisessä kontrollikäynnissä. Otettiin silmän topografia ja lisäksi lääkäri tutki onko silmät missä kunnossa. Sain määräyksen alkaa laittamaan silmiin silmägeelia ennen ku meen nukkumaan ja useamman viikon ajan. Lisäksi toki pitää jatkaa silmätippojen käyttöä. Seuraava kontrolli onkin sitten helmikuussa tai jos näössä tapahtuu huononemista niin aikaisemmin.

Muuta jännää mun elämässä ei olekaan sitten tapahtunut sitten sen kun työt alkanu ja silmät leikattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.