21. lokakuuta 2012

Töitöitöi..

Tämä mennyt viikko oli töiden suhteen aika kiireinen, mutta erittäin mukava kokemus. Perjantaina alkoi Oulussa Valtakunnalliset yrittäjäpäivät ja se sitten tarkoitti sitä, että joka päivä tällä viikolla oli tehtävä ylitöitä. Tein sellaisia 11-12 tunnin päiviä ma-ke, torstaina pääsin jo ihan oikeeseen aikaan töistä, mutta perjantaina olinkin sitten 13 tuntia töissä ja lauantainakin 6 tuntia.

Alkuviikko meni siis mm. 2000 nimilapun aakkostamisessa, taittelussa ja , muovitaskuihin laitossa, pöytäplaseerausten tarkistuksessa, monien pikkuhommien tekemisessä ja toki samalla piti myös tehdä muiden projektien hommia. Torstaina sitten käytiin laittamassa Ouluhallilla rekiteröitymispiste kuntoon ja perjantaina ja lauantaina sitten olin joko rekisteröitymispisteessä tai kiertelemässä pitkin Ouluhallia paparazzina :D Perjantaina oli myös Y-Festarit Club Teatrialla ja siellä kävin parin tunnin ajan olemassa rekkaripisteessä. Perjantaina työpäivä oli 7-20 ja lauantaina 7.30 - 13.30. Tämän viikon aikana tulikin sitten tienattua itselle joululoma ^^

Väsymys oli kyllä todella iso kun lauantaina pääsin kotiin. Suuntasin heti päikkäreille ja puolisentoista tuntia tulikin siinä nukuttua. Sen jälkeen olo ollut kuin zombiella :P Tänäänki vielä koomaillut, ei edes kofeiini ole piristäny tarpeeksi.

Nyt sitten töissä alkaakin toisen ison tapahtuman lopputyöt ja lisäksi paljon monia pienempiäkin tapahtumia nytten lähellä, eli kiirettä riittää. Eipähän ainakaan tuu tylsiä hetkiä olemaan töissä.

2 kommenttia:

  1. Hienon pituisia työpäiviä. Tai sanoisinko kiitettäviä. Huh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, onneksi tommosia päiviä ei kuitenkaan ole kovinkaan usein ja saan onneksi ylityöt sitten vapaana. Näillä näkymin saisin pitää kunnon loman joulun aikaan ♥

      Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.