14. marraskuuta 2012

Minä lähden Pohjois-Karjalaan..

..vaihdan farkut verkkarihousuun..

Jos en nyt ihan kuitenkaan. Pohjois-Karjalaan kyllä suunta, mutta työasioissa. Verkkarihousujen tilalta laitan mustat siistit housut.

Tosiaan oon tällä hetkellä bussissa suuntaamassa Joensuuhun. Huomenna siellä on Konffan operoima matchmaking tilaisuus luovien alojen yrittäjille. Ihan kiva päästä tekemään tämmönen työreissu vaikka Joensuuhun meno ja sieltä pois pääsy varsinkin hieman hankalahkoa. Mietittiin ensin työkaverin kanssa, että oltais lennetty Joensuuhun, mutta se ois tullu tosi kalliiksi, melkein 400 euroa / henkilö. Sitten mietittiin, että jos lento Helsinkiin ja sitten junalla tai vuokrataan auto, mutta silloin matka-aika ois ollut jotakuinkin 8 tuntia, ellei enemmänkin. No, lopulta sitten päädyttiin siihen, että mennään bussilla ja takasin sitten junalla.

Oli kyllä ihan fiksu veto valita bussi ja juna. Molempiin suuntiin matkustaessa pystyy tekemään hommia, toki olettaen että läppärissä riittää virta. Junassa se nyt ei ole ongelma, mutta nyt bussimatkan aikana on kun ei pysty lataamaan akkua. Nettiäkin pystyy käyttämään mennentullen, kun puhelimen netin pystyy laittamaan jakoon langattomasti.

Tällä hetkellä bussi menossa kohti Kajaania, en oo varma kuinka pitkä matka sinne vielä on. Joensuussa kuitenkin pitäisi olla joskus kolmen aikaan. Majotutaan Cumuluksessa. Kunhan hotellihuoneeseen päässyt, niin tyhjennän mun arkilaukusta kaikki ylimääräsen pois ja lähden katsomaan miltä Joensuu oikein näyttää. Tai toivottavasti ainaki voin lähtä. Siinä vaiheessa kuitenki on jo aika iso nälkä, että ei kyllä työskentelystä tule mitään. Toiveissa ois kuitenkin päästä käymään ainakin Sokoksessa ja ehkä Taitokorttelissakin. Saa nyt nähä että onnistuuko kumpikaan.

Mutta, taidan tän mun minin nyt laittaa lepoon että ei akku ihan lopu kesken ja voi mahdollisesti vielä myöhemmin tän bussimatkan aikana tehdä hommia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.