30. joulukuuta 2012

Kosteutta iholle

Sain Buzzadorilta Dove Pure & Sensitive -paketin joulunalusviikolla. Minulle itselleni tuli 250 ml purkki vartalovoidetta ja kavereille jaettavaksi 8 kpl 50 ml purkkeja.


Oon tuota vartalovoidetta käyttänyt nyt jokaisen suihkussa käynnin jälkeen ja voin kyllä sanoa, että oon todella tyytyväinen tuotteeseen. Voide levittyy ihanan tasaisesti, sitä ei tarvitse hurjia määriä ja lisäksi se imeytyy todella nopeasti, niin voi pukea vaatteet päälle ilman että tarvitsee pelätä vaatteiden imevän voidetta itseensä. Ihokin kiittää tuosta voiteesta. Vaikka olenkin vasta muutaman kerran tuota käyttänyt, niin silti iho tuntuu jo nyt paljon kosteutetummalta kuin aikaisemmin.

Näytepurkkeja olisi vielä viisi jaettavana, mutta ei kyllä haittaa vaikka en saisikaan niitä jaettua enempää. Voin ihan hyvin itse käyttää kaikki :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.