1. tammikuuta 2013

~☆~ 2012 ~☆~

Tammikuussa minusta tuli toisen kerran täti, tällä kertaa aivan ihanalle pikku prinsessalle. Helmikuussa aloin Buzzadoriksi ja maaliskuussa sainkin jo ensimmäisen kerran buzzata tuotteita. Lisäksi sain ensimmäisen ja tällä hetkellä ainoan blogitunnustuksen sekä katsoin ANTM tuotantokausia.

Jennin ristiäiset

Huhtikuussa sitten taas ei tapahtunutkaan mitään mainitsemisen arvoista, ainakaan blogipostien perusteella, mutta toukokuussa rohkaistuin vihdoin ja viimein käymään hammaslääkärissä. Myös tv-sarjamaratoneja tuli pidettyä. Kesäkuussa tein jonkin verran töitä ja laittelin työhakemuksia menemään ja heinäkuussa sainkin tietää, että mulle on työpaikka Konffassa. Elokuussa aloitin sitten työt Konffassa. Lisäksi kävin silmäleikkauksessa ja sain sanoa siis hyvästit silmälaseille.

Silmäleikkauksen jälkeen

Syksy oli kiireistä aikaa töissä. Syyskuu ja lokakuun alku meni Yrittäjäpäiviä valmistellessa, lokakuun loppu keskityttiin Kaleva-konsernin uuden painotalon avajaisiin ja marras- ja joulukuussa aherrettiin SUSMP'12 -kongressin kimpussa. Toki väliin mahtui myös pienempiäkin tapahtumia jotka työllistivät kivasti.

Ahkerana töissä

Viime vuosi oli oikein mukava. Tälle vuodelle odotan myös kaikkea mukavaa tapahtuvaksi. Muutoksiakin yritän tänä vuonna tehdä monessakin asiassa, niistä kertoilen myöhemmin. Ehkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.