22. maaliskuuta 2013

Musiikkia syntymäpäivilläni?

Viime viikolla kerroin kuinka oon jo aloittanut omat synttärisuunnittelut. Noh, en kuitenkaan muistanut mainita siinä samassa sitä yhtä ideaa, mikä mulla on ollut jo pidemmän mielessä.


Musella sattuu olemaan samana päivänä kuin mun synttärit, niin Helsingissä stadionkeikka. Lippujakin sinne olisi vielä jäljellä. Oon halunnu nähdä Musen jo pidemmän aikaa, joten nyt jos voisi yhdistää omat synttärit ja Musen keikan, niin olisi aivan mahtavaa.

Tuossa on kuitenkin myös ne huonot puolet. Mun pitäis lähtä Helsinkiin varmaan jo edeltävänä päivänä, eli perjantaina, ja kotiin pääsisin vasta sunnuntaina. Tiedän, että Jake ei halua Helsinkiin lähteä, joten vietettäis mun synttäripäivää kaukana toisistamme ja kuitenkin haluaisin viettää sitä Jaken kanssa. Lisäksi matkakulut on isot, ei voi luottaa että Norwegianilla olisi halpojen lentojen päivät just silloon. Majotus varmaankin onnistuisi jonkun kaverin luona, joten siitä ei tarvitsisi maksaa. Mutta tarvitsisin lisäksi tietenkin käyttörahaakin, pitäshän mun nyt päästä shoppailemaankin siellä :D Eli ei riittäis pelkästään 70 euron lippu keikalle, vaan rahaa pitäisi sen päälle olla vielä ainakin 200 euroa matkoja ja käyttörahaa ajatellen.

Mutta pitää nyt katsoa mitä sitä lopulta keksii. Ja ei se nyt mun maailmaa kaada jos en tuu näkemään Musea mun synttäripäivänä. Kyllä ne vielä myöhemminkin tulee Suomeen taas, uskoisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.