21. maaliskuuta 2013

Maxim

Buzzador muisti minua taas pitkästä aikaa uudella kampanjakutsulla. Tällä kertaa olisi tiedossa Maxim-urheiluravinteet. Olisi mukava päästä mukaan tuohon kampanjaan, pääsisi testaamaan muitakin urheiluravinteita kuin vain tuota FAST Hera80-proteiinijauhetta mitä olen nyt käyttänyt. Tokihan niitä pääsisi testaamaan ostamalla kaupasta, mutta kuka nyt maksaa jos ilmaiseksikin mahdollista saada ;D

Tällä kertaa tuo kampanja olisi vain pelkästään blogissa tarinointia tuotteista, eli ei tarvitsisi etsiä buzzattavia joille jakaa tuotteita. Lisäksi kuvien ottamista urheilusuoritusten aikana tulisi harrastaa, mutta se tuottaa aikamoisen vaikeuden kun SATSin tiloissa ei saa ottaa valokuvia. Ja lenkeillä kun käyn, niin se tapahtuu yksin. No, ehkä sitä jotain keksii jos tuohon kampanjaan pääsen mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.