11. maaliskuuta 2013

Niin siinä sitten kävi, että..

..hommasin jäsenyyden SATSille :) 12kk, molemmat Oulun keskukset, SATS You-ohjelma.

Jäsenkortti ja treenipassi

Ostin jäsenyyden eilen illalla netissä ja tänään sitten kävin hakemassa kortin ja lisäksi tuommosen treenipassin. Siihen olisi 12 viikon ajan tarkoitus kerätä leimoja sillä periaatteella, että viikossa 2 treenikertaa. Mulla tosin tulenee olemaan 3-4 treenikertaa viikossa, mutta leiman saa vain kahdesta kerrasta. Yhteensä leimoja siis tulee kerätä 12 viikon aikana 24 ja kun passi täynnä, niin saa jonku kivan palkinnon :)

Tänään sain passiin jo ensimmäisen leiman kun kävin jumpassa.  Ja täytyy kyllä sanoa, että oli kivaa vaikka ensimmäisen vartin jälkeen luulinkin kuolevani :D Kävin siis SHAPE-tunnilla, josta SATSin sivuilla sanotaan seuraavaa
Helppo perustunti, joka sopii sekä liikuntaa aloitteleville että kokeneille kuntoilijoille. Tunnilla tehdään tehokkaita ja toiminnallisia lihaskuntoharjoituksia koko keholle. Välineinä käytetään mm. käsipainoja, kuminauhaa ja step-lautaa.
Tänään oli käytössä käsipainot, tankopaino(?), step-lauta ja jumppa-alusta. Oli kyllä erittäin tehokas tunti ja löysin itestä ihan uusia lihaksia. Tehtiin myös semmosia liikkeitä mitä mä en pystynyt kovin kunnialla suorittamaan, kuten askelkyykkyjä, lankku ja ja ja.. siinäpä ne mitä en oikein saanu aikaseen :D Mutta harjoittelu tekee mestarin ja varasin jo ens viikolle itelle paikan tonne. Silloin tosin vaihtuu musiikki ja varmaan ohjelmakin sen mukana, mutta eipä se mitään niin kauan ku se on mukavaa.

Oon myös varannu itelle jo perjantaille cyclingiin paikan. Saas nähä mitä siitä tulee :D Sit myös varasin ekan PT ajan, joka liittyy tuohon SATS You-ohjelmaan ja se ois sitten ensi viikon tiistaina. Ois ollu kiva jos ois saanu jo tälle viikkoa, mutta eipä tuota nyt kovin kauaa onneksi tarvitse odottaa. Sitä ennen en kuitenkaan salin puolella käy, pelkät ryhmäliikunnat vaan. Keskiviikolle mun tekis mieli varata aika jollekin tunnille, mutta en vielä tiedä mille :D Pitää kattoa mitä sitä keksii.

Mutta ennen keskiviikkoa mun on kuitenkin hommattava parempi treenikassi (isompi, että mahtuu kaikki tarpeellinen), kunnollinen juomapullo ja ja ja.. Ois kiva myös jos olis vaikka matkakokosiin pulloihin pakattuja pesuaineita. Mutta ne nyt kerkee myöhemminkin hommata. Iltatuntien jälkeen kun kuitenkin heti suuntaan kotiin, niin ei se nyt haittaa vaikka vähän hieltä tuoksahtaisinkin :D

Nyt kuitenkin nukkumaan ja odottamaan kauhulla huomista, että onko paikat kuinka kipeinä :D

6 kommenttia:

 1. Mahtava juttu että hommasit sen jäsenyyden! Nuo treenijutut vaan tempaisevat mukaan. Sustakin tulee pian treenibloggari :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei musta kyllä koskaan tuu pelkkää treenibloggaria. Haluan kuitenkin pitää tän höpöttelyblogina ja välillä sitten noista treeneistä höpöttelen. Tai jos tästä alkaa tuleen treenipainotteinen, niin sitten kyllä perustan uuden blogin josta teen pelkän treeniblogin :D

   Poista
 2. Tuosta se lähtee!
  Shape on kyllä kiva tunti, pitäisi itsekin useammin käydä, mutta ei sitten vaan ole tullut käytyä, kun muita jumppia tullut :).
  Ja niitä liikkeitä kyllä voi suorittaa oman kunnon mukaan, ei mullakaan askelkyykyt mene kovin puhtaasti, kun tasapaino on vähän heikko, mutta kerta kerralta paranee :).
  Samoin lankun ja Hooverin teen aina polvet maassa, muutaman sekunnin jaksan päkiöillä :D.
  Katsotaan jos törmätään tosiaan keskiviikkona, jos oot sen Zumban varannu :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo polvet maassa mie ton lankun sain just ja just tehtyä :D En edes uskalla ihan heti polvia ottaa pois kuviosta, kuiteski oisin heti naama lattiassa :D

   Mulla on ton zumban jälkeen aika kiirus aikataulu, että höpinöimään en kovin kerkeä jos törmätään siellä. Mulla on 20 minuuttia aikaa keretä bussiin :D Ellen sitten suosiolla odota seuraavaa bussia tai ota semmosta joka jättäis mut vielä pienosen kävelymatkan päähän kotoota.

   Poista
  2. No en mäkään ehdi Zumban jälkeen jäädä juttelemaan, kun heti perään alkaa ABSolution ja ajattelin senkin rääkin tehdä :D.
   Mutta ennen zumbaa jos satutaan hoksaamaan toisemme (ja jos mä tosiaan siihen töistä ehdin), niin siinähän ehtii muutaman sanan vaihtaa :).

   Poista
  3. Joo kattelinki että siinä zumban ja ABSon välissä on hurjat 5 minuuttia :D Ethä sie kerkee siin edes kunnolla levähtääkään.

   Mutta joo, ennen zumbaa voidaan höpötellä. Oon varmaankin viiden pintaan ite siellä salilla, riippuen kuinka ajoissa/myöhässä bussi on. Ellen sitten saa miestä kuskiks :D

   Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.