31. maaliskuuta 2013

Pikku Prinssin synttärit

Siitä on 6 vuotta kun odottelin malttamattomana uutisia siitä, että koska minusta tulisi täti. Illalla se uutinen sitten tuli, poika on syntynyt maailmaan. Tuosta kaikesta on siis tänään todellakin 6 vuotta, mutta tapahtumaa kuitenkin juhlittiin jo eilen.

Lähdettiin aamulla puol kympin aikaan suuntaamaan kohti Pihtipudasta, haettiin sitä ennen myös mun eno kyytiin kun hänkin halusi synttäreille, eikä ollut mitään järkeä kahdella autolla lähteä. Valittiin sitten meidän auto kulkuvälineeksi, että enon vaimo pääsee autolla töihin. Puolen päivän paikkeilla sitten oltiin perillä.

Tunika Anttilasta, housut KappAhlista

Koska ajomatka Pihtiputaalle on tosiaan se päälle 2 tuntia (himpun päälle 200km), niin halusin mahdollisimman rennot mutta silti siistit vaatteet päälle. Tuon tunikan ostin pari vuotta sitten Anttilasta ja tykkään tuossa siitä, että siinä on 2 taskua edessä joihin saa sovitettua hyvin kännykän ja kameran ja nenäliinoja :D Housut ostin viime syksynä KappAhlista työhousuiksi, mutta pidin niitä ehkä kahdesti päällä kun olivat niihin ns. edustusjuttuihin tarkotettu. Ja eilen tajusin, että nuo housut on niin kivat, että taidan alkaa pitämään niitä päällä enemmänkin :D

Synttärikakkua ja muuta tarjottavaa

Tarjottavaa oli jos vaikka mitä, kaikki ei edes tuossa kuvassa näy. Miika olisi halunnut Angry Birds-kakun, mutta tommosia syötäviä kakkukuvia ei ollut löytynyt Angry Birds-kuvina, niin oli sitten valinnut tuon Aku ja Iines-kuvan.

Synttärisankari

Kynttilöiden puhaltamisen jälkeen olikin vuoro alkaa herkuttelemaan..

Jenni ♥

Myös maailman suloisin pikku prinsessa sai herkkuja. Oli vasta herännyt päiväunilta, joten oli vielä hieman totinen. Päivän edetessä kuitenkin akoi hymykin ilmestymään kasvoille ja kuului paljon naurua ja höpinääkin :)

Nemo

Paikalla oli toki myös Nemo-herra. Oon ihan rakastunu tuohon kattiin vaikka onkin välillä aikamoinen hulivili, mutta voisin silti sen itelle ottaa :D Oon myös opettanu sen siihen, että syliin en ota sitä automaattisesti vaan jos hän haluaa syliin, hänen on noustava mun jalkoja vasten. Vaikee selittää tota, että toivottavasti ymmärrätte mitä meinaan :D Ikää Nemolla alkaa olemaan jo 8 vuotta.

Tarjolla oli myöhemmin sitten myös lihakeittoa ja meidän oli aluksi tarkoitus lähteä kohti kotia ruokailun jälkeen, mutta päästiinkin vasta seitsemän jälkeen lähtemään kohti kotia ja ihan eri tavalla kuin oltiin ajateltu.

Audi pääsi ajelulle korjaamolle

Oltiin lähdössä Jaken kanssa kakkukahvien jälkeen käymään kaupassa, että ostetaan paluumatkaa varten juotavaa. Noh, hyvä että pihasta päästiin tielle kun kuulu kamala räminä ja taustapeilistä näky kun tiellä pomppii jousi. Päätti sitten takajousi mennä poikki. Eihän siinä sitten muuta kuin soittamaan vakuutusyhtiöön ja ne hommas sitten hinurin hakemaan auton korjaamolle. Ja me sitten Jaken ja mun enon kanssa suunnattiin Ouluun bussilla. Oltas me kyllä voitu ajaa Audilla Ouluunkin, mutta ois pitäny ajaa varovaisesti eli hitaasti ja väistellä kaikki maholliset kuopat. Toi kuoppien väistely vaan on aika mahdotonta tuossa Nelostiellä kun se tuntuu olevan paremminkin pottupelto kuin tie. Vakuutusyhtiö onneksi kuitenkin sitten korvaa tuon bussimatkan meidän kolmen osalta. Kymmenen jälkeen oltiin sitten Oulun linja-autoasemalla ja enon vaimo oli meitä siellä vastassa, niin päästiin hänen kyydissä sitten kotiin eikä tarttenu Koskilinjoja käyttää.

Ens viikolla sitten toivottavasti saadaan auto takas. Riippuu toki siitä, että onko korjaamolla sopivia jousia varastossa vai pitääkö tilata jostain kauempaa, että kauanko kestää. Siihen asti ollaankin sitten julkisen liikenteen ja pyörien varassa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.