11. huhtikuuta 2013

Marilla on mekko

Viime lauantaina oli uuden Marimekko-myymälän avajaiset Oulussa. Koska mulla oli treenin jälkeen aikaa kaupungilla ennen kuin kotiin kuljettava bussi saapuisi (kerrankin kiva että bussit tänne kulkee kerran tuntiin viikonloppusin), niin ajattelin että voisin hyvin piipahtaa siellä.
Jostain kumman syystä tuo lastenpuoli ja astiat kiinnosti eniten :D Oisin halunnu ostaa vaikka ja mitä, mutta onneksi lompakko oli kotona. Pankkitili kiittää ;)


Kävikö kukaan lukijoistani paikalla? Entä mitä olette yleensäkin mieltä Marimekosta?

Kuvat kännykän kameralla otettu.

2 kommenttia:

  1. Nytkö tää on avattu? Hyvin kiinnitän huomiota vaikka kuljen päivittäin ohi... :D Pitää ens kerralla piipahtaa. Ennen inhosin Marimekkoa ylikaiken (liian värikästä ja liikaa kuvioita), mutta jostain syystä vain olen huomannut alkavani haalimaan vähän kaikennäköistä Marimekolta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, viikon verran ollut nyt auki. Ja en ois miekää tienny tosta jos en ois lukenu Uusi elämä Oulussa blogin FB-sivuilta :D

      Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.