3. kesäkuuta 2014

Lämpöä lihaksille

Pääsin pitkästä aikaa Buzzador-kampanjaan ja tällä kertaa testattavana oli ThermaCare lämpötyynyt. Kampanjaan hakiessa sain päättää haluanko testata niska-hartiakipuihin vai selkäkipuihin suunniteltua lämpötyynyä. Valitsin niska-hartia, sillä siltä alueelta mulla on useammin kipeät ja/tai jumissa. Sain itselleni kokeiltavaksi 2 lämpötyynyä ja kavereillekin sain muutaman kappaleen jakaa. Apteekeissa näitä myydään 3 kappaleen pakkauksissa 11,50 euron hintaan.


ThermaCare lämpötyynyn hoitava vaikutus siis pohjautuu nimensä mukaisesti lämpöön. Lämpötyynyt ovat tuollaisessa ilmatiiviissä pussissa ja kun lämpötyyny pääsee kosketuksiin ilman kanssa, alkaa tyynyssä olevat lämpöelementit lämpenemään. Lämpenemisessä menee noin 30 minuuttia ja lämpötila on silloin noin +40 °C, joka on ns. terapeuttinen lämpötila. Lämpö vaikuttaa tasaisesti 8 tunnin ajan ja sen jälkeen teho alkaa hieman heikkenemään. Toisaalta tyynyä saa pitää paikallaan maksimissaan 8 tuntia, niin ei sinänsä haittaa tuo heikkeneminen. Lämpötyyny pysyy paikallaan tarran avulla ja sen voi laittaa suoraan iholle. Jos iho on herkkä, niin silloin suositeltavaa laittaa jokin vaate ihon ja lämpötyynyn väliin palovammoja ehkäisemään.


Ensin testasin lämpötyynyä niskaan ja totesin, että ei ainakaan voi mitään paitaa pitää päällä samalla kun asettaa lämpötyynyn paikalleen. Meinasi ilman paitaakin olla mahdoton tehtävä. Aluksi tarrakin tuntui siltä, että pysyy tyyny hyvin paikallaan. Niin, pysyihän se hyvin paikallaan niin kauan että kohautin olkaani. Sen jälkeen saikin olla laittamassa tarraa paikalleen vähän väliä. Pari tuntia jaksoin pitää tyynyä paikallaan ja sinä aikana en kyllä tuntenut niskassa mitään lämpenemisen tunnetta. Käsin kosketellessa tyyny kyllä tuntui lämpimältä, joten joko lämpöelementit eivät päässeet niskassa tarpeeksi lähelle ihoa tai lämpöä ei ollutkaan tarkoitus tuntea. Olen tuon ensimmäisen vaihtoehdon kannalla, sillä..

Niskan lisäksi päätin kokeilla tyynyä polveen :D Kävin eilen lenkillä ja polvi alkoi vihoittelemaan kesken lenkkiä, niin ajattelin jos tuosta tyynystä olisi apua polven rauhoittelussa.


Sain tyynyn hyvin paikalleen, jalka suoraksi ja odottelemaan, että tyyny lämpenee. Lämpö alkoikin tuntumaan kivasti ja polvi ihan selkeästi tykkäsi siitä. Paikallaankin tyyny pysyi hyvin vaikka vähän liikutinkin jalkaa. Mutta sitten kun lähdin kävelemään käydäkseni keittiössä, niin toiselta puolen lähti tarra irti. Laitoin takaisin, viisi sekuntia myöhemmin irtosi uudestaan, jne. Toiselta puolen kyllä tarra piti hyvin, jopa niin hyvin että melkein huusin kun irrotin sen :D Koska tarra ei enää pitänyt, niin siirsin tyynyn polven yläpuolelle ja aina kun istuin, laitoin jalan suoraksi. Näin tyyny sitten pystyi lämmittämään polveani ja hyvin lämmittikin.

Mielipiteeni
En tule näitä ostamaan, sillä en kokenut tarpeeksi hoitavaksi. Paremmin mun lihaksille toimii Tiger balm ja kylmägeeli. Plussaa annan helposta käytöstä, mutta iso miinus tulee siitä, että tarra ei pidä tarpeeksi hyvin ja välillä sai myös miettiä, että onko se edes lämmennyt.


Buzzador?
Buzzadorina oleminen tarkoittaa sitä, että saan mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävilleni niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväni saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen. Se miten usein pääsee kampanjoihin mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovin kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt. Uusista kampanjoista tulee tieto sähköpostitse ja pääsen valitsemaan, että haluanko osallistua vai en. Kampanjan aikana testaan kampanjatuotteita ja raportoin kokemuksistani salamaraportein ja loppuraportilla kampanjan loppuessa.

Tästä pääset rekisteröitymään Buzzadoriksi ja jos taas haluat tietää enemmän mitä Buzzadorina oleminnen tarkoittaa, voit lukea lisää täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.