31. heinäkuuta 2014

Cut!

Sitten edellisen kampaamokäynnin, mun hiukset on kasvanut jo ihan kivasti pituutta. Välillä on tullut mietittyä, että kävisin taas leikaamassa ihan lyhyen polkan, mutta ei ole tullut käytyä. Myös toinen tyyli on pidempään houkutellut ja tänään sitten oli aika toteuttaa se.

Näkyvin muutos on tuo ihan lyhyt sivu, muualta ei pituudesta paljoakaan lähtenyt.

Olisihan tuota lyhyttä pätkää toki voinut leikkauttaa enemmänkin, mutta hyvä se on näinkin. Äitiä pääsin lohduttelemaan, että tarvittaessa voi jakausta siirtää ja ei edes huomaa että hiuksia puuttuu. Tuskin kuitenkaan tulen jakausta tuosta siirtämään.

Houkuttelisi hieman värjätä hiukset ihan vaaleiksi ja sitten tuo lyhyt osuus sekä muutamia ohkaisia raitoja pinkiksi.

4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! :) Pinkki sivu vaalean kans kuulostais aika kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Mun niin tekis mieli värjätä hiukset, mutta itse en osaa omiani alkaa värjäämään ja kampaamon värjäyshintoihin mulla ei ole varaa :( Toki ton sivu nyt sais ite helposti pinkiksi, mutta noiden pidempien hiusten värjäys on se vaikein osa.

   Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.