29. heinäkuuta 2014

Level up!

Viime sunnuntaina oli jälleen se aika vuodesta kun pääsin siirtymään tasolta toiselle elämässäni, tasolle 31. Toisin sanoen, silloin oli miun syntymäpäivä. Tämän kunniaksi ajattelinkin kertoa itsestäni yhtä monta asiaa kuin minulla on tasoja saavutettuna.

 1. Olen syntynyt unikeon päivänä, 13 päivää laskettua aikaa myöhemmin.
 2.  En osaa nukkua ilman peittoa. Jos on liian kuuma päällä pidettäväksi, ryttään sen kainaloon sopivaksi.
 3. Minulla on koulutus kahteen ammattiin, datanomi ja matkailuvirkailija.
 4. Olen suklaaholisti. Voin hyvin luopua kaikista muista herkuista, mutta suklaasta en ikinä!
 5. Minulla on neljä tatuointia. Ja jatkuva tatuointikuume.
 6. Minulla on ollut kaksi aivan ihanaa kissaa, Tiipero ja Nemi. Jouduin luopumaan molemmista kun muutin pois Haminasta.
 7. Olen asunut noin 6 vuotta Haminassa.
 8. Katson tosi monia tv-sarjoja ja minulla on monia suosikkeja, mutta ehdoton ykkönen, ainakin tällä hetkellä, on Doctor Who.
 9. Jos olisi taloudellisesti mahdollista, voisin hyvinkin olla loppuikäni tekemättä töitä, olla kotirouvana/-äitinä.
 10. Olen matkustanut elämäni aikana muutamia kertoja. Matkakohteina on ollut Kanarian saaret, Saksa, Italia, Ruotsi ja Viro.

 11. Opin lukemaan 5-vuotiaana.
 12. Olen allerginen ananakselle ja tomaatille, mutta syön niitä kuitenkin. 
 13. Haluaisin ainakin kaksi lasta, tytön ja pojan.
 14. Englannin ja ruotsin lisäksi olen opiskellut saksaa, ranskaa, japania, venäjää, espanjaa ja iiriä.
 15. Lempparikukka on auringonkukka.
 16. Kun luen jotain kirjaa jota ei ole tehty elokuvaksi, saatan miettiä kuka näyttelisi ketäkin hahmoa. Esimerkiksi viime aikoina tullut mietittyä Pendergast-kirjojen hahmojen mahdollisia näyttelijöitä :D
 17. Olen onnellisesti naimisissa ihanan miehen kanssa.
 18. Luen kirjat englanniksi, poikkeuksena toki suomalaisten kirjailijoiden kirjat.
 19. Minulla on koko ajan useampi kirja kesken, tälläkin hetkellä varmaan 4.
 20. Jos voisin muuttaa johonkin kirjasta tuttuun fantasiamaailmaan, muuttaisin luultavimmin Keski-Maahan tai Westerosiin.
 21. Odotan edelleenkin kutsua Tylypahkaan.

 22. Elämääni eniten myönteisesti vaikuttaneet bändit ovat Sentenced ja Poets of the Fall.
 23. Haluaisin täydellisen kokoelman Marvelin sarjakuvista. Varsinkin The X-Men ja The Avengers sarjakuvat olisi enemmän kuin tervetulleita.
 24. Lempivärini on pinkki, violetti, punainen ja musta
 25. Voisin leipoa muffineja vaikka joka päivä jos syöjiä olisi muitakin kuin minä. Uusi ammatti? :D
 26. Opin kunnolla tekemään ruokaa vasta kun muutin yhteen Jaken kanssa.
 27. En pysty kunnolla keskittymään töihin/opiskeluun/lukemiseen jos on liian hiljaista. 
 28. Jos katson jotain tv-sarjaa tai elokuvaa, teen samalla jotain muutakin. Neulon, seikkailen netissä, juttelen ircissä, ..
 29. Tavoitteenani on lukea kaikki A Song of Ice and Fire-sarjan kirjat ennen kuin seuraava kausi Game of Thronesista alkaa.
 30. Yksi haaveistani on päästä käymään San Diegossa Comic-Conin aikaan ja toki myös näin ollen vierailla Comic-Conissa.
 31. Jos olisin käynyt lukion loppuun ja saanut hyvät arvosanat, olisin luultavasti hakenut lukion jälkeen opiskelemaan itseni joko opettajaksi tai arkkitehdiksi.

Näitä oli muuten älyttömän vaikea keksiä, meinasin jopa laittaa pillit pussiin ja unohtaa koko postauksen teon. Lopulta kuitenkin keksin itsestäni jotain kaikkiin kohtiin. Ja kyllähän tämä kehittää myös itsetuntemusta, joten hyvänä harjoituksena meni.

Ja nyt kun olet lukenut, toivottavasti ainakin, kaikki kohdat, niin oliko jokin kohta yllättävä, sellainen mitä et olisi kuvitellut minusta?

4 kommenttia:

 1. Huh noin monta opiskeltua kieltä. Ihanaa jos kielipäätä löytyy! Iiri oli kyllä aika yllättävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainoa kieli noista opiskelluista joilla tulen varmuudella toimeen, on englanti :D Haluaisin tosin parantaa ruotsin ja saksan taitoja ja aloittaa ainakin ranskan opinnot ihan alusta.

   Ja iiriä opiskelin viitisen vuotta sitten ihan pienessä ryhmässä Oulussa. Mulla vaan jäi opinnot kesken kun tapaamiset olivat niin satunnaisesti, että mulle ei aina sopinu ajat, niin päätin että parempi keskeyttää kuin olla monta kertaa pois ja jäädä muista jälkeen.

   Poista
 2. Tosi kiva postaus ^_^.
  Itsekin yllätyin nuista noin monesta kielestä! Kannattaa ehdottomasti alkaa muistelemaan nuita "heikompia" kieliä, auttaa varmasti nykymaailmassa noin monipuolinen kielipää :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oishan se hyvä ainakin tuo ruotsi ja venäjä osata, varsinkin jos matkailualalla meinaisi jatkaa ja varmaan moni muukin ala arvostaisi noiden kielien osaamista. Venäjän opinnot mun tosin pitäisi aloittaa ihan alusta ja toivoa, että opettaja opettaa muutakin kuin aakkoset ja kielioppia. En siis oppinut edellisellä kerralla käyttämään/puhumaan/ymmärtämään venäjää ja en edes ansioluettelossa mainitse että olen venäjää opiskellut. En kyllä mainitse siinä myöskään ranskaa, espanjaa, japania ja iiriäkään :D

   Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.