11. tammikuuta 2015

Prinsessan synttäreillä

Kolme vuotta sitten minusta tuli täti ihanalle prinsessalle. Muistan kuin eilisen päivän kun näin hänet ensimmäisen kerran. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä!

Vaikka tänään onkin Jennin virallinen syntymäpäivä, niin synttäreitä juhlittiin eilen. Ihan meidän pitkänmatkalaisten toiveesta. Lähdettiin puol ysin aikaan ajelemaan kohti Pihtipudasta, minä ja Jake omalla autolla ja mun vanhemmat+täti miehensä kanssa toisella autolla. Kuten alla olevasta videosta näkyy, oli keli mitä mainioin. Ei satanut lunta ja joskus Pulkkilan paikkeilla aurinkokin oli jo noussut sen verran, että ei ollut enää pimeää.

A video posted by Merja (@merjafrob) on


Oltiin Pihtiputaalla joskus 11 jälkeen. Ensimmäisenä oli tietenkin tiedossa lahjojen aukaisua, joita olikin muutama. Pian meidän jälkeen kun paikalle tuli vielä muitakin vieraita.

Jenni aukaisemassa meiltä saatua lahjaa. Paketista paljastuu lääkärilaukku.

Jenni sai jos vaikka mitä kivoja lahjoja. Dubloja, Tähkäpää-nuken (mieki haluan!), silitysraudan ja -laudan, .. Ja tokihan kaikilla oli leikittävä.

Ja tokihan ne synttärikakkukahvitkin oli tarjolla. Jenni oli halunnut Tuhkimo-kakun ja sellaisen hän myös sitten sai.


Herkuttelujen jälkeen lisää leikkimistä ja kyllähän minä toki Miikankin kanssa vietin aikaa. Neljän aikaan sitten lähdettiin ajelemaan takaisin kotio ja tällä kertaa ajeltiin pimeydessä.


Suurimman osan matkasta saatiin ajella rauhassa, mutta välillä oli hidasteitakin edessä. Hidasteista ei ihan heti päässyt eroon vastaantulevan liikenteen ja tien mutkittelun takia, mutta ei niistä kuitenkaa kauaa tarvinnut välittää. Onneksi osa hidasteista myös noudatti hyviä tietapoja ja antoivat vilkuilla merkin jos oli turvallista ohittaa. Kotona oltiin puol seitsemän aikaan.

Päivä oli pitkä mutta ihana! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.