12. tammikuuta 2015

Pinkkiä hiuksiin

Pidemmän aikaa olen haaveillut pinkeistä hiuksista. En kuitenkaan ole uskaltanut toteuttaa tätä haavetta. Ennen tätä päivää.

Astelin tänään LS-Styleen ihanan Elisan asiakkaaksi ensimmäistä kertaa. Olin jo Elisalle aiemmin maininnut pinkistä haaveesta, joten hän tiesi että mahdollisesti pinkkiä tullaan hiuksiini laittamaan. Hetken Elisa katseli hiuksiani ja mietti miten pinkki tullaan toteuttamaan ja päädyimme yhteistuumin latvojen liukuvärjäykseen. Muu osa hiuksista sai sitten platinanvaalean värin, eli hiukseni vaalenivat muutaman asteen verran. Pituuksiin ei puututtu tällä kertaa yhtään. Ehkä seuraavalla kerralla sitten.

Kampaamoselfie kun oma väri vielä päässä ja Elisa sekoittelemassa väriä

Väriaine vaikuttamassa lämpökuvun alla..

Väriaineen vaikuttaessa kerkesi juoda kupposen hyvää kahviakin :)

Tästä kuvasta ehkä saa pienoisen käsityksen tuloksesta.

Elisa otti minusta ennen ja jälkeen kuvat, jotka laitan tähän postaukseen kunhan saan kuvat käsiini.

Tässäpä olisi nyt ennen ja jälkeen kuvat Elisan ottamina.Koska pinkki haalistuu nopeasti, niin ostin Color Maskin, jolla pystyn pitämään yllä väriä. Tai vaikka halutessa lisäämäänkin väriä. Pinkkiä maskia ei ollut, joten punaisella mennään. Pitää vain muistaa sekoittaa sitä normaaliin hoitoaineeseen, ettei väristä tule liian voimakkaan punainen. Color Maskin lisäksi ostin myös puhelinjohtopompuloita. Ja mitäs muutakaan kuin pinkkejä! On siellä yksi turvallinen mustakin mukana.. :D


Taisin muuten nyt löytää itselleni luottokampaajankin. Elisan penkkiin siis tieni vie seuraavankin kerran kun kampaamopalveluita tarvitsen :) ♥

//muoks: ennen ja jälkeen -kuvat lisätty

8 kommenttia:

 1. Näyttääpä kivalta, hauska mutta ei liian räikeä! :) Nuo color maskit ovat kyllä hyviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tästä määrästä pinkkiä on hyvä aloittaa. Jossain välissä sitten mahdollisesti koko pää pinkiksi :)

   Poista
 2. Nää pinkit on niin ihania. Olispa blondi! Näyttää hyvältä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Ja ei muuta kuin blondaamaan, niin oot blondi ;)

   Poista
 3. Kiva kun tulit mulle asiakkaaksi! :) Voidaan jatkossakin sitten kehitellä kaikkea kivaa aina. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun otit minut asiakkaaksi! :) Oon muuten jo miettiny pitäskö varata jo uus aika :D Mutta kun en tiedä oikein mitä haluan..

   Poista
 4. Voi kuinka kaunis sävy hiuksissa onkaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Harmi vaan tuo pinkki on jo aika lailla historiaa :( Ei oikein onnistunut tuon color maskin kanssa värin ylläpito jostain syystä.

   Poista

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.