26. lokakuuta 2015

Nipsnaps ja väriä

Muutama viikko sitten minusta alkoi tuntua sille, että hiukseni ovat ihan liian pitkät. Hiukset oli koko ajan vain ponnarilla tai letillä. En edes muista milloin olisi hiukset olleet ihan rauhassa auki koko päivän. Nukkuessakin hiukset alkoi olemaan aika usein letillä. Osittain hiusten kiinnipitäminen johtui siitä, että oli menossa työssä oppiminen. Lähihoitajan, ja toki myös muiden hoitoalan työntekijöiden, aseptisiin ohjeisiin sisältyy mm. hiusten pitäminen kiinni työvuoron aikana. Mutta kun se hiusten pitäminen kiinni oli myös yleistä vapaa-ajallakin. Niinpä varasin sitten ajan Zaparoon Sinille ja kävin lyhentämässä hiuksia niin paljon, että ei pitkään aikaan tule saamaan kiinni.


Sanoin Sinille, että haluan hiuksista lyhyet ja annoin Sinille vapauden leikata niin lyhyeksi kuin hän uskalsi. Lähdin erittäin tyytyväisenä asiakkaana pois. Tuossa mallissa on huomioitu se, että minulla oli toinen sivu jo valmiiksi lyhyt. Siksi siis toispuoleinen leikkaus.

Viime viikolla aloin sitten haaveilemaan väristä ja varasinkin ajan Zaparoon. Piheys kuitenkin iski ja päätin värjätä hiukset ihan itse. Väriksi valikoitui Four Reasonsin 5.52 Cherry Tree.


Kuten kuvasta näkee, niin hiukset on kasvanu muutaman viikon aikana sen verran pituutta, että pitäisi käydä kampaamossa. Eniten mua häiritsee tuo lyhkänen sivu kun taaempana huomattavasti pidemmät. Voisi siis käydä leikkauttamassa ne ihan samalle tasalle. Toki myös tuota pidempää osiota voisi ehkä vähän lyhentää. Ehkä. Pitänee tällä viikolla käydä Zaparossa ja katsoa mitä tapahtuu ;)

Milloin viimeksi sinulla on hiuksissa tapahtunut isompi muutos?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tervetulleita. Muistathan kuitenkin, että jos sinulla ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin voi hyvin olla myös hiljaa. :)

Sanavahvistus käytössä kaikissa kommenteissa ja yli 28 päivää vanhoissa teksteissä kommentit tulevat näkyviin heti kun olen ne hyväksynyt.